fbpx

Revontulitakuu 2023

Alkaen 347.50 EUR/yö kahdelle!

Tee varauksesi Revontulitakuu-hintaluokalla. Kun yövyt vähintään 4 yötä Aurora Villagessa 15.-30.9.2023 lupaamme maksaa majoituksen osuuden (ei ruokailuja, saunoja tms. oheispalveluja) takaisin jos kohteessamme ei esiinny näkyviä revontulia majoitusaikanasi.

 Lue kampanjan ehdot täältä.

SISÄLTYY HINTAAN

MAJOITUS REVONTULIMÖKISSÄ

Meillä majoitut upeissa lasikattoisissa revontulimökeissä, jotka tarjoavat täydellistä rauhaa, makoisat unet lämpimässä mukavassa sängyssä, näkymän pohjoiselle taivaalle unohtamatta yksityisyyttäsi.

RUOKAILUT RAVINTOLA LOIMUSSA

Hintaan kuuluu aamiainen ja päivällinen tunnelmallisessa Ravintola Loimussa päärakennuksessamme.

Lounasta on myös tilattavissa erikseen lounaslistalta.
Muista ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteesi etukäteen, kiitos!

LENTOKENTTÄKULJETUS

Lentokenttäkuljetukset Ivalon lentokentältä (IVL) sisältyvät hintaan!

Varaathan kuljetuksesi hyvissä ajoin etukäteen. Varauksen voit tehdä sähköpostitse [email protected]. Muista ilmoittaa lentosi numero ja arvioitu saapumisaika Ivaloon. Seuraamme lentosi mahdollisia aikataulumuutoksia ja kuljettajamme on lentokentällä vastassa Aurora Village-kyltin kanssa.

REVONTULET LOIMUAVAT TAIVAALLA

Miltä se näyttää? Usein syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla revontulet ovat voimakkaimmillaan. Jos aurinkotuulimyrskyt sattuvat kohdalleen niin revontulien räiske on huikea show. Heikommalla tuurilla näet laimeamman loisteen, mutta joka tapauksessa tähän aikaan vuodesta meillä esiintyy revontulia hyvin aktiivisesti.

Aurora Storm in Ivalo Lapland Finland 27.09.2019

Big northern lights are rare to see, and you have to consider yourself lucky if you do it. Huge aurora storm that we saw in end-September in Ivalo Lapland Finland was really something amazing!

TULISTELUPAIKAT

Meillä käytettävissäsi ovat myös Laavu- ja Grillikota-tulipaikat polttopuineen veloituksetta.

 

 

ULKOILUREITIT

Hotellimme pihasta lähtee upeita ulkoilureittejä aina aloittelijoista extreme-liikkujiin.

Lyhin merkattu kävelyreitti on 950m ja merkkaamattoman reitin voit tehdä vaikka satojen kilometrien mittaisena. Löytyy jyrkänteen reunaa, kangasmetsää, erämaajärviä ja tuntureita. Reitistö soveltuu mm. pyöräilyyn, kävelyretkille, lenkkeilyyn ja vaelluksille kaikkina vuodenaikoina. 

TARJOLLA MYÖS

SAUNAT, POREALLAS, UIMAPAIKKA

Panoraamasauna ja ulkoporeallas näköalaterassilla tuovat mukavaa luksusta syysiltoihin!

Saunalta löytyy wc, suihkuhuone, pukuhuone, pesuaineet ja ulkoporeallas.

 

Tynnyrisauna ja uintipaikka tarjoaa perinteisemmän saunaelämyksen puukiukaineen ja taatusti raikkaalla uimavedellä.

Tällä saunalla on kantovesi, pieni pukuhuone, ei wc-tiloja.

 

OHJATTUJA AKTIVITEETTEJA

HUSKY-
SAFARIT

Activities

VAELLUS-
RETKET

Snowmobiling at Aurora Village Ivalo Lapland Finland.

REVONTULI-
RETKET

Aurora Guarantee header image

HEVOS-
OHJELMAT

Fun Horse ride in winter at Aurora Village Ivalo Lapland Finland.

POROJEN
RUOKINTA

Aurora Village Winter 2019 Ivalo Lapland Finland. Reindeer tour starting.

VUOKRAVÄLINEET

Meiltä löydät myös vuokravälineet, kuten sähköavusteiset fatbike-pyörät, reppulautat, kanootit, kalastusvälineitä, kamerat, kameran jalat yms.

KAMPANJAN EHDOT

Tee varauksesi Revontulitakuu-hintaluokalla. Kun yövyt vähintään 4 yötä Aurora Villagessa 15.-30.9.2023 lupaamme maksaa majoituksen osuuden (ei ruokailuja, saunoja tms. oheispalveluja) takaisin jos kohteessamme ei esiinny näkyviä revontulia majoitusaikanasi.

Revontulitakuu koskee vain suoria varauksia. Ei koske ulkoisten alustojen, kuten booking.com, hotels.com yms. kautta tehtyjä varauksia.

Revontulien esiintyminen vahvistetaan kameralla, joka kuvaa taivasta pimeän aikaan. Mikäli tontillemme sijoitetut kameramme eivät tallenna ihmissilmälle näkyviä revontulia taivaalla majoituksesi aikana rahojen palautusehto täyttyy ja maksamme majoituksesi osuuden.

Emme luonnollisesti palauta rahoja jos päätät olla katsomatta taivaalle kun siellä revontulet esiintyvät.

Samoilla kameroilla toteutamme myös saatavilla olevan revontulihälytyspalvelun, joka kuuluu tämän kampanjan hintaan. Muista pyytää koodi vastaanotostamme sisäänkirjautumisen aikana. Revontulihälytyskoodin avulla saat hälytyksen puhelimeesi aina kun taivaskameramme havaitsevat revontulia hotellialueemme taivaalla. Revontulihälytys edellyttää sovelluksen asentamista asiakkaan puhelimeen.